Maia ring

DKK 1.390,00DKK 1.590,00

Bær et smukt magnolieblad, elegant bøjet om din finger. Magnolietræet er ikke hjemmehørende i Brasilien, men har bredt sig over hele landet og ses i dag i haver, parker og naturen.

Bladet er belagt med 18 karat guld. Findes også i hvidguld og sortguld. Har vi ikke ringen på lager, forvent en leveringstid på 4-6 dage – angiv venligst den ønskede ringstørrelse ved bestilling.

Ryd
Varenummer (SKU): PL-RI03MAG Kategorier: , ,

PureLeaf smykker er fremstillet i Brasilien på en base af organisk materiale belagt med 18 karat guld, sortguld eller hvidguld. Det anvendte materiale oprinder hovedsagligt fra de midt-vestlige regioner af landet, hvor smukt savannelandskab møder tropiske sumpområder og frodig regnskov. Her indsamles de nedfaldne blade og grene, som fungerer som kernen af smykkerne.

Ligesom fingreaftryk er alle blade enestående, og deres unikke karakter bevares ned til mindste detalje i tilblivelsen af vores smykker. Hvert et PureLeaf smykke er håndlavet, hvilket gør det muligt at bevare bladets skønhed og lethed, uden at være skrøbeligt. Læs mere om Pure Leaf her

 

Brand

Ædelmetal

, ,

Størrelse

, ,