FLEX FOR LIFE

 

“At give kvinder mulighed for at bære de smykker de drømmer om og kunne skifte dem, når de ønsker det”

Det var den oprindelig vision hos idémanden bag Geizha – en tanke der blev født tilbage i 2011 af guldsmed Klaus Schultz.

Det skulle være muligt for kvinder at have et lækkert, ægte smykke, som kunne udskiftes efter ønske mod en fast månedlig ydelse. Tanken var at ændre kvinders syn på deres ejerskab af smykke og ændre ”smid væk”-mentaliteten ved at genbruge kvalitet. Smykker har en lang design livscyklus, og er de lavet af guld og sølv kan de altid poleres op igen – de forgår aldrig. Og hvis et design bliver umoderne, kan smykket smeltes om igen og bruges på ny.

Med den øgede bevidsthed om at genbruge og værne om klodens ressourcer, er tiden endelig blevet moden til at føre dette koncept ud i livet. Og hermed er vores abonnementskoncept født.

Som kunde hos GEIZHA har du derfor 4 valgmuligheder

  1. Du kan købe smykket
  2. Du kan flexe smykket – hvilket betyder, at du betaler en månedlig ydelse og dermed har ret til at ombytte til et andet smykke.
  3. Købe smykker på afbetaling – hvilket sker automatisk hvis du som kunde har haft smykket i 24 måneder og ikke har aktiveret flex-muligheden. Så er smykket dit.
  4. Købe smykker som brugte – vi vil have smykker som er kommet retur fra andre, og som vil kunne købes til en god pris – da vi kun har ægte smykker i FLEX FOR LIFE ordningen, vil et smykke kunne pudses op, så det ikke kan ses, at det har været brugt.

Vælger du et FLEX FOR LIFE abonnement, vil der være en binding på 6 måneder og der skal lægges 2 måneders ydelse i udbetaling

Priseksempel:

Hvis du som kunde betaler kr. 400,- pr. måned kan de have smykker i udsalgspris for kr. 9.600,-

INSPIRATION

Vil du gerne vide, når vi har nye spændende kollektioner, produkter eller designere at præsentere, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her