Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du giver os i forbindelse med, at du er i kontakt med Geizha som kunde eller samarbejdspartner, ligesom den gælder for alle køb af varer i vores online shop www.geizha.dk, som tilhører Geizha ApS, Nordrevej 26A, DK-8700 Horsens, CVR: 40600361 (herefter Geizha).

Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Geizha ApS indsamler og behandler oplysninger om dig.

Opbevaring af persondata

Når du besøger Geizha.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Geizha.dk. Disse oplysninger vil typisk være, hvilken type browser du bruger, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. Desuden finder Geizha Cookiepolitik anvendelse, når du bruger Geizha.dk.

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os vedrørende vores produkter, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Dette kan være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, oplysninger om forespørgsler og reklamationer, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget, hvis bestillingen sker på Geizha.dk.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere, samt for om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om det produkt, du har købt. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder vedrørende tilbagetrækning af produkter, bogføring og regnskab. Ved køb på Geizha.dk indsamles IP-adressen med det formål at varetage vores interesse i at kunne forhindre svig.

Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.

Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke til at modtage vores nyhedsbrev og Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra a.

Politik omkring kundeoplysninger

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. De er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå handle med os på Geizha.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn   –   Adresse   –   Telefonnummer   –   E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Disse data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, medmindre du beder os herom.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte hos Geizha har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelser i denne forbindelse rettes til Geizha på e-mail info@Geizha.dk.

Oplysninger videregives kun til tredjepart i forbindelse med den tekniske drift, fragt eller målrettet markedsføring.

NYHEDBREV: Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn og e-mailadresse. Formålet er, at vi skal kunne levere nyhedsbreve til dig.

FRAGT: Dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, DAO eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

MÅLRETTET MARKEDSFØRING: Vi bruger viden om adfærd på vores hjemmeside til at lave relevant og målrettet markedsføring. Disse to databehandlere: Google Analytics og Facebook er etableret i USA. Garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. Google LLC’s certificering kan findes her: GOOGLE PRIVATE SHIELD Facebook Inc.’s certificering kan findes her: FACEBOOK PRIVATE SHIELD

Kontaktoplysninger

Vi besvarer gerne de spørgsmål, du måtte have vedr. ovenstående eller andre aspekter af vores service. Kontakt os venligst på mail: info@Geizha.dk

Version 2.0, af 12. november 2020