OM GEIZHA

KVALITET – HÅNDVÆRK – BÆREDYGTIGHED

Ideen om Geizha opstod ud fra tanken om at give kvinder mulighed for for at eje et ægte smykke, men med mulighed for at kunne levere det tilbage eller skifte det ud, hvis de har lyst til det. Det koncept har vi kaldt FLEX FOR LIFE  – det kan sammenlignes med at flexe en bil. Du kan vælge at ombytte eller flexe dit smykke til et andet indenfor abonnementsperioden, eller du kan vælge at beholde det samme i hele perioden – og så er smykket dit, når abonnementet er betalt ud.

 

 

 

Essensen af Geizha

Ideen er, at kvalitet i form af guld, sølv og ædelstene ikke forgår og derfor kan genbruges igen og igen. At genbruge og værne om klodens ressourcer er mere aktuel end nogensinde, og vi tror derfor på, at tiden er moden til at dette koncept vil vinde frem.

Kvalitetsbevidsthed, sagkyndigt håndværk og smukt design er essensen af Geizha – som uddannet guldsmed er det gode håndværk og finishen i produkterne essentiel, når Klaus udvælger designere og kollektioner til at præsentere for jer; hvorfor? Fordi kvalitet er et must, når vores smykker skal holde i mange år.

Et utraditionelt salg

Vi har bestræbt os på at sammensætte et bredt og varieret sortiment, så vores produktkategorier spænder vidt og rummer både det prisvenlige smykke, det nye design og det lækre, eksklusive unika smykke.

Ligesom tanken om at genbruge stod klart, gjorde tanken om at holde priserne nede også, hvorfor vi har valgt en anden afsætningskanal end de traditionelle butikker. Det er samtidig essentielt for os, at vi – med vores dygtige Geizha ambassadører – kan formidle historierne bag smykkerne og deres egenskaber til jer. Derfor fokuserer vi vores salg på social shopping events, hvor du får mulighed for at mærke og prøve vores smykker, inden du køber dem. Vi sælger dem naturligvis også her på egen webshop.

Vi er glade for at byde dig indenfor i vores univers af smykker og håber at se dig ved en social shopping event hjemme hos dig.

Følg os også på facebook og Instagram, hvor vi løbende lægger nyheder og gode tilbud op.

 

Vi glæder os til at se dig