SMYKKEAFTEN

Book en smykkeaften

Når du booker en smykkeaften kan du kombinere shopping af lækre smykker, samvær med dine gode veninder/ kolleger og kompetent rådgivning i et spændende og bredt udvalg af smykker.

Hvad enten du er til de trendy, prisvenlige smykker eller de eksklusive unika produkter, får du mulighed for at prøve vores lækre smykker på og mærke kvaliteten. I vil få en grundig introduktion til vores forskellige kategorier, de spændende designere og kollektioner som vi har med til jer samt til vores FLEX for LIFE koncept, hvor du kan købe et smykke abonnement.

På smykkeaftenerne kan du bestille varerne direkte hos vores Geizha ambassadører og opnå fordele som fri fragt, og andre gode tilbud, som kun er til denne aften.

Vil du booke en smykkeaften hjemme hos dig? Kontakt os på info@geizha.dk

 

Shopping event på din arbejdsplads

Kunne du tænke dig at holde en smykke event på din arbejdsplads, kommer vi også gerne ud til jer der. Vi kan afholde et fyraftens-arrangement, hvor en Geizha ambassadør kommer og præsenterer vores kollektioner og koncepter.

I kan prøve smykkerne og lægge jeres bestillinger direkte ved Geizha ambassadøren, som også vil kunne tilbyde jer nogle særlige fordele ved arrangementet:

Vil du høre mere, så skriv til klaus@geizha.dk

VIP events

På en VIP smykkeaften skal du samle minimum 18 deltagere, som er interesseret i at høre om og se vores produkter til en særlig shopping event.

Vores designere og guldsmede vil da selv deltage for at give jer deres fortælling om smykkerne og de vil tage deres ”top”-produkter med og præsentere for jer. En VIP aften kan også have et tema, som eventuelt kan være smykke fremstilling, eller et foredrag om diamanter.

Ring til os på (45) 29 35 04 34