BETALING

Betaling med betalingskort

Vi anbefaler alle kunder at betale med betalingskort, da denne metode er den sikreste. Vi modtager følgende korttyper:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • MasterCard
  • MobilePay

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.

Der betales via sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det betyder, at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt eller måske ikke ønskes alligevel. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi aldrig forhøje det godkendte beløb.

 

Betaling med faktura

I betalingsvinduet har du som kunde også mulighed for at vælge faktura betaling via DIBS. Når du som kunde har trykket ”køb” foretages der et kredittjek og du vil efterfølgende modtage varen samt en faktura, som du kan betale, når du har modtaget varen.

Der vil blive opkrævet et faktureringsgebyr for denne betalingsform.

 

Betaling med bankoverførsel

Vi modtager også ordrer betalt med bankoverførsel. Vælg Direkte bankoverførsel under betalingsmetode og gennemfør ordren.

Overfør derefter beløbet til vores bankkonto: Reg. nr.: 1685 Konto 3231337600 (Middelfart Sparekasse).

Husk at påføre dit ordre-ID på betalingsoverførslen, da dette vil fremskynde afsendelsen af din bestilling. (OBS! Bankoverførsel er ikke dækket under indsigelsesordningen).

Vil du gerne vide, når vi har nye spændende kollektioner, produkter eller designere at præsentere, så tilmeld dig vores nyhedsbrev