Ruben Svart

Udsøgt og eksklusivt

Fuldendt til perfektion. MasterCollection er Ruben Svarts signatursmykker, der alle er udvalgt personligt af Ruben Svart.

I kollektionen Sea of Sapphire skaber smukke naturlige safirer smykker med farver og en særlig ånd. Kig godt efter for inde i safiren er gemt en diamant. En skjult skat på bunden af et farverigt hav. Kun de fineste Safirer finder vej til denne kollektion af smykker i Ruben Svart’s Master Collection

Sea of Sapphire
‘ Fra håndværk til kærlighed.
 Fra ord til handling 
 Fra upoleret vildskab til uendelig skønhed. 
 Fra livets små glæder til de største øjeblikke ‘

  – Ruben Svart

3 x 684M

Klassisk – med kant

Classics er Ruben Svarts klassiske kollektion. Smykkerne udtrykker tidløs elegance og simplicitet og har noget særligt over sig, som gør, at man får noget, ikke alle har.

Kollektionen Classics er blevet til over en lang årrække, hvor arbejdet med yderst komplekse designs på værkstedet har inspireret til kollektionen. Smykkerne er derfor mere end klassiske – de er også et udtryk for værkstedets ekstremt høje faglighed og stærke kompetencer.

 

 

Om Ruben Svart:

Ruben Svarts værksted i København blev etableret i 1987 er i dag kendt for at være et af landets dygtigste guldsmedeværksteder med 10 ansatte.

 

1977 – 81Uddannet guldsmed
1981 – 83Videre uddannet juvelfatter ved Guldsmedskolen, Hanau, Tyskland
1985 – 87Examineret diamantgraderer, Scan. D. N.
1987Eget værksted
1990Førstepræmie for bedste smykke i De Beers konkurrence “Diamonds Today”