Ruben Svart

Klassisk - med kant

Classics er Ruben Svarts klassiske kollektion. Smykkerne udtrykker tidløs elegance og simplicitet og har noget særligt over sig, som gør, at man får noget, ikke alle har.

Kollektionen Classics er blevet til over en lang årrække, hvor arbejdet med yderst komplekse designs på værkstedet har inspireret til kollektionen. Smykkerne er derfor mere end klassiske – de er også et udtryk for værkstedets ekstremt høje faglighed og stærke kompetencer.

 

‘ Fra håndværk til kærlighed.
 Fra ord til handling 
 Fra upoleret vildskab til uendelig skønhed. 
 Fra livets små glæder til de største øjeblikke ‘

  – Ruben Svart

Udsøgt og eksklusivt

557BFuldendt til perfektion. MasterCollection er Ruben Svarts signatursmykker, der alle er udvalgt personligt af Ruben Svart. Det er kun ganske få smykker, der kommer igennem nåleøjet til MasterCollection. Smykkerne er skabt ud fra Ruben Svarts filosofi om en ekstra dimension. Det lille ekstra.

 

I kollektionen Sea of Sapphire skaber smukke naturlige safirer smykker med farver og en særlig ånd. Kig godt efter for inde i safiren er gemt en diamant. En skjult skat på bunden af et farverigt hav. Kun de fineste Safirer finder vej til denne kollektion af smykker i Ruben Svart’s Master Collection

 

Om Ruben Svart:

Ruben Svarts værksted i København blev etableret i 1987 er i dag kendt for at være et af landets dygtigste guldsmedeværksteder med 10 ansatte.

 

1977 – 81 Uddannet guldsmed
1981 – 83 Videre uddannet juvelfatter ved Guldsmedskolen, Hanau, Tyskland
1985 – 87 Examineret diamantgraderer, Scan. D. N.
1987 Eget værksted
1990 Førstepræmie for bedste smykke i De Beers konkurrence “Diamonds Today”

Smykker fra Ruben Svart