Book smykke event

Book en shopping event

Når du booker en smykkeaften kan du kombinere shopping af lækre smykker, samvær med dine gode veninder/ kolleger og kompetent rådgivning i et spændende og bredt udvalg af smykker.

Hvad enten du er til de trendy, prisvenlige smykker eller de eksklusive unika produkter, får du mulighed for at prøve vores lækre smykker på og mærke kvaliteten. I vil få en grundig introduktion til vores forskellige kategorier, de spændende designere og kollektioner som vi har med til jer samt til vores FLEX for LIFE koncept, hvor du kan købe et smykke abonnement.

På smykkeaftenerne kan du bestille varerne direkte hos vores Geizha ambassadører og opnå fordele som fri fragt, og andre gode tilbud, som kun er til denne aften.

Vil du booke en smykkeaften hjemme hos dig

Kontakt os på info@geizha.dk

 

Vil du høre mere

Skriv til os på klaus@geizha.dk

Shopping event på din arbejdsplads

Kunne du tænke dig at holde en smykke event på din arbejdsplads, kommer vi også gerne ud til jer der. Vi kan afholde et fyraftensarrangement, hvor en Geizha ambassadør kommer og præsentere vores kollektioner og koncepter, hvorefter I kan aflægge jeres bestillinger direkte ved hende.

Fordele ved arrangement:

  • Gennemgang af smykkerne og de løsninger som Geizha tilbyder, samt et godt indblik i hvad designernes tanker bagved er.
  • Tilbud som kun er henvendt sig til de pågældende arrangement.

VIP events

På en VIP smykkeaften skal du samle minimum 18 deltagere, som er interesseret i at høre om og se vores produkter til en særlig shopping event.

Vores designere og guldsmede vil da selv deltage for at give jer deres fortælling om smykkerne og de vil tage deres ”top”-produkter med og præsentere for jer. En VIP aften kan også have et tema, som eventuelt kan være smykke fremstilling, eller et foredrag om diamanter.

Ring til os

(45) 29 35 04 34