L’ATELIER MICHAUD

 

Om L’atelier Michaud

Inspireret af naturen, designet til at fremhæve naturlig skønhed og en dansk/fransk brand identitet, der kommer til live i en kombination af organisk minimalisme, klassiske silhuetter og feminine detaljer.

Vores passion for smykker ligger i design og kvalitet, og vores ambition er at øge fokus på bæredygtighed og opmærksomhed i smykkeindustrien, igennem tidløse designs, stærke initiativer og et unikt DNA.

Alle vores smykker er håndlavede i Danmark, designet af grundlæggeren, Pauline Michaud, skabt i recycled sterling sølv og forgyldninger i 24k. Hvert smykke bærer sit eget unikke præg, og er skabt til at holde, og designet til at blive brugt og elsket.

Om kollektionen: Aurore F/W 2019

Det franske navn for daggry, og hvad denne kollektion symboliserer. En ny dag, som starter med en gylden solopgang. Designs inspireret af blomster, græs og blade, udtrykt i en feminin og organisk smykkekollektion i gennemtænkt design.

Denne kollektion repræsenterer ydermere den nye begyndelse og forandring, som smykkeindustrien oplever netop nu. Med en bestræbelse efter en mere bæredygtig fremtid indenfor smykke- og modeindustrien og med en dybere respekt for de materialer vi allerede har.

For at give Aurore kollektionen et ekstra touch, har vi tilføjet nøje udvalgte, smukke baroque perler i fersken-farvede nuancer, for at symboliserer solopgangen. Vælg dine yndlingsdesigns, style dem med hinanden og giv dine smykker personlighed, ved at bære dem på din måde.

Mød Pauline

… og hør hvor inspirationen til L’atelier Michaud og hendes smykker kommer fra